
Midsommermjød er vores fortolkning af et alternativ til hvidvin, med mild sødme, sin friskhed, lette syre og citrusfrugt-noter.
Ingredienser:
Dansk forårshonning og vand
Vejl. alkohol: 11%
Anerkendelser:
Mjødens Dag 2024 – 🥈 2021
Beskrivelse og serveringsforslag
Beskrivelse
Midsommermjød er en traditionel basismjød, brygget på mild og frisk dansk forårshonning, som giver den en let, frisk og smal smagsprofil, ofte med lette noter af citrusfrugt.
Midsommermjøden har let sødme, som giver syren plads.
Serveringsforslag
Til lette retter som kylling, fisk og salater.
Temperatur: ca. 10 °C
Anbefalet glas: Hvidvinsglas
Vores mjød er et naturprodukt og der er ikke brugt kunstige tilsætningsstoffer eller sulfitter, hvilket kan gøre at mjøden kan være lidt mousserende og/eller have bundfald, begge dele gør ikke produktet ringere.
Vi anbefaler at produktet stilles lodret ved modtagelse, ikke i direkte sollys, og gerne under stuetemperatur.