Vi smager stadig siden til - så ændringer kan forekomme.

Æblemjød

Ingredienser:
Dansk sensommerhonning, råmost af Låsbyæblet, vand.

Vejl. alkohol: 13,5%

Anerkendelser:
Mjødens Dag 2023 – 🥈 2021
Dansk Vinskue 2023 – 📜 2021
Dansk Vinskue 2022 – 🥉 2018

Beskrivelse og serveringsforslag

Beskrivelse

Æblemjød er det som hedder en cyser, brygget på lækker dansk sensommerhonning, æbleråmost fra Låsbyæblet og vand. Smagen er mørk og kompleks, med sødme fra sensommerhonningen, og friskhed og syre fra Låsbyæblet.

Æblemjøden er den sødeste mjød i vores sortiment, men stadig i smuk balance.

Serveringsforslag
Til fed/saltet mad, ostebordet, desserten (gerne med chokolade), efter aftenmad til hyggen.


Temperatur: 10-18 °C
Anbefalet glas: Glencairn- eller portvinsglas

Vores mjød er et naturprodukt og der er ikke brugt kunstige tilsætningsstoffer eller sulfitter, hvilket kan gøre at mjøden kan være lidt mousserende og/eller have bundfald, begge dele gør ikke produktet ringere.


Vi anbefaler at produktet stilles lodret ved modtagelse, ikke i direkte sollys, og gerne under stuetemperatur.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.